top of page
R2tLPuFhGnW7DdLKOnFQKAMsdJ6Ngew6_edited.jpg

OKSELS


Een carbonpeeling kan ook worden toegepast op andere delen van het lichaam, waaronder de oksels.

 

Een carbonpeeling op de oksels kan gericht zijn op het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van donkere vlekken

8049f7785ae37677d9f9c31a62fc2258_edited.jpg

HOE GAAN WE TE WERK?

Carbon peeling van de oksels

01

Reinigen

De okselhuid wordt eerst grondig gereinigd om alle oliën, vuil en eventuele deodorantresten te verwijderen.

02

Aanbrengen koolstofmasker

Een dunne laag vloeibare koolstof wordt aangebracht op de okselhuid. Net als bij een gezichtsbehandeling absorbeert de koolstof licht en maakt het de huid klaar voor de laserbehandeling.

03

Laservernietiging

De picosecond laser wordt gebruikt om de koolstofdeeltjes te verwarmen en te verdampen. Tegelijkertijd stimuleert de laser de productie van collageen en zorgt voor een peeling-effect.

04

Verwijderen van dode huidcellen

De laserbehandeling verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid gladder wordt en eventuele oneffenheden vermindert worden.

GOOD TO KNOW

Net als bij een gezichtsbehandeling kan er na een okselcarbonpeeling enige roodheid en lichte zwelling optreden, maar dit zou doorgaans snel moeten afnemen. Mensen kiezen soms voor deze behandeling om esthetische redenen of als ze problemen hebben met donkere verkleuringen in de okselstreek.

 

Zoals altijd is het belangrijk om een ervaren professional te raadplegen voordat je besluit om een carbonpeeling op de oksels of andere delen van het lichaam te ondergaan, omdat de geschiktheid van de behandeling afhangt van verschillende factoren, waaronder de individuele huidconditie.

bottom of page