top of page
shutterstock_2159333323_edited.jpg

QUICK CARBON PEELING

Een carbonpeeling is een cosmetische huidbehandeling die gebruikmaakt van een speciale vloeibare koolstofverbinding en een laser. Het staat ook bekend als Hollywood laserpeeling of carbon laser peeling. Deze procedure is ontworpen om verschillende huidaandoeningen te verbeteren en de algehele textuur en uitstraling van de huid te verjongen.

Wanneer u de Quick carbon peeling boekt werken we op het gelaat en de hals. 

shutterstock_2174746591_edited.jpg

HOE GAAN WE TE WERK?

Quick carbon peeling

01

Reinigen

De huid wordt grondig gereinigd om make-up, oliën en onzuiverheden te verwijderen.

02

Aanbrengen koolstofmasker

Een dunne laag vloeibare koolstof wordt aangebracht op de huid. Koolstof heeft de eigenschap om licht te absorberen, waardoor het een effectieve doelwit wordt voor de laser.

03

Laservernietiging

De picosecond laser wordt gebruikt om de koolstofdeeltjes op de huid te verdampen. Tegelijkertijd verwarmt de laser de diepere lagen van de huid,

wat de productie van collageen stimuleert. De laser vernietigt ook dode huidcellen en kan pigmentvlekken verminderen.

04

Verwijderen van dode huidcellen

De combinatie van de laserenergie en de verdamping van koolstofdeeltjes zorgt voor een peeling-effect, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid gladder wordt

GOOD TO KNOW

De carbonpeeling wordt vaak toegepast op het gezicht, maar kan ook op andere delen van het lichaam, zoals de handen of het decolleté, worden uitgevoerd. De procedure staat bekend om minimale hersteltijd, hoewel enige roodheid of zwelling kort na de behandeling kan optreden.

bottom of page