top of page

Weggeef actie 2018 voor Pink Ribbon

Steffanie Janssen Pink Ribbon.jpg

Inked by SJ, Elite Micropigmentation & Medical cosmetics is gespecialiseerd in medische cosmetica en micropigmentatie. Bij een areola-behandeling wordt na een borstreconstructie of een borstsparende operatie met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke Areola aangebracht door middel van 3D micropigmentation. Dit is mogelijk voor zowel één tepel als beide tepels, en kan ook bij tepels die eerder al getattoëerd werden.

Ook zijn er andere permanente make up behandelingen die we zelfs tijdens en na chemo therapieën kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan wenkbrauwen. Of een permanente eyeliner.

Wij Inked By SJ - SJ_Elite Micropigmentation & Medical Cosmetics zetten ons ook graag in voor Goede Doelen:

Actie gedaan voor Pink Ribbon 2018:

Oktober is de internationale Borstkankermaand. Hiervoor zal ik Steffanie Janssen van Inked by SJ,

Elite Micropigmentation & Medical cosmetics in samenwerking met Pink Ribbon 10 gratis areola-behandelingen wegschenken!

 


Wat moet je hiervoor doen?
Stuur een mailtje met je verhaal naar info@pink-ribbon.be. Iedereen die met borstkanker te maken heeft (gekregen), heeft een uniek verhaal. Daarom kiezen we, samen met Pink Ribbon, 10 willekeurigen die de gratis areola-behandeling in de studio van Inked by SJ, Elite Micropigmentation & Medical cosmetics in Maasmechelen krijgen. Meedoen kan tot 31 oktober 2018.

Conclusie:

De weggeef actie van 2018 was een groot succes! We hebben maar liefst 25 behandelingen weggegeven op enkele mensen na is al iedereen geholpen en hebben deze dames weer nieuwe prachtige Areolas.

Bedankt aan iedereen die ons hierin gesteund en gesponsord hebben. En bedankt voor alle lieve cadeautjes die wij van jullie hebben mogen ontvangen als dank.

bottom of page