top of page

TEETH WHITENING

Een carbonpeeling, ook bekend als een laserpeeling met koolstof of Hollywood peeling, is een cosmetische procedure die wordt gebruikt voor huidverjonging en verbetering van de huidtextuur. Het wordt vaak toegepast om de huid gladder te maken, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, acne littekens te vervagen, poriën te verkleinen en de algehele teint van de huid te verbeteren.

INNOVATIEVE COSMETISCHE
TEETH WHITENING

Hedendaagse technologieën zorgden ervoor dat de parellach nu betaalbare luxe is geworden die voor  iedereen bereikbaar is!

In tegenstelling tot de traditionele methoden van tanden bleken, zijn de cosmetische tand bleek behandelingen van PEARLSMILE gebaseerd op het gebruik van een gel die slechts een minimale hoeveelheid 0,1% peroxide bevat en geactiveerd wordt door koud LED-licht. 

 

Deze combinatie maakt het mogelijk om tanden fijn te bleken, zonder pijn te veroorzaken. 

A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR

PIJNLOZE RESULTATEN
IN SLECHTS 21 MINUTEN

De Pearlsmile tand whitening gel voor het bleken van tanden tast het tandglazuur niet aan, het koude LED-licht elimineert uitdroging van de tand-denta en schade aan het tandvlees. Dit maakt de PEARLSMILE cosmetische tandenbleek- behandeling niet alleen pijnloos, maar ook een wenselijke eigenschap voor iedereen. Het is betaalbare luxe voor iedereen!

De Pearlsmile behandeling is zoals elke andere cosmetische behandeling. 

 

De duur van de behandeling kan variëren van 20 tot 120 minuten, afhankelijk van het soort resultaat dat u wenst te bereiken. Je kan eenvoudig een geweldige witte lach bereiken in minder dan een uur.

Ga zitten en ga lekker achterover liggen in een opvallend relaxte stoel en geniet daarna van een geweldige lach!

tandenn bleken_edited.jpg

BRIGHTEN YOUR BEAUTIFUL SMILE

shutterstock_1058752397_edited_edited.jp

TOT 9 TINTEN LICHTER!

Na de eerste intensive behandeling klaart uw lach al op. Resultaten variëren van persoon tot persoon. 

 

Tijdens de behandeling neutraliseert de gel het kleurpigment in het tandglazuur.

 

U kunt de behandeling zo vaak herhalen als u wenst met een maximum van 120 minuten op dezelfde dag om uw uitstekende resultaten te behouden.

WE LOVE TO SEE YOU SMILE

bottom of page